Missie en Visie

DC Professionals is gestart vanuit een ambitie om actief bij te dragen aan het samenbrengen van vraag en aanbod op de overheid arbeidsmarkt. Dit ingegeven door een toenemende en veranderende vraag naar flexibel inzetbare overheidsprofessionals. Daarnaast door de ontwikkeling van de verregaande flexibilisering van de arbeidsmarkt. De wijze waarop vraag en aanbod samenkomt op de overheidsarbeidsmarkt is voor ons een motivatie geweest te starten met DC Professionals.

Wij willen een succesvolle en positieve bijdrage leveren aan vraag en aanbod van project en interim professionals. In onze dienstverlening willen wij opdrachtgevers voorzien van dé juiste professionals. Voor de medewerker of freelancer interessant, passend én een goed geregelde uitdaging. DC Professionals werkt vanuit een proactieve en persoonlijke benadering. Ons doel is om toegang te krijgen tot nog meer overheidsvacatures en hierdoor voor een steeds groter wordende groep professionals kansen te bieden.

Wij werken vanuit een servicegerichte instelling en integer handelen door transparant en helder te communiceren met professionals en opdrachtgevers.

Werkvelden

DC Professionals biedt dagelijks meerdere nieuwe vacatures voor diverse functies in uiteenlopende disciplines en met een variatie in uren en werklocaties. Dit zijn projecten en interim opdrachten bij gemeenten, provincies, omgevingsdiensten, agentschappen en werkorganisaties. DC Professionals bemiddelt ook voor detavast vacatures en wervings- en selectie.

Voorkomende werkgebieden zijn de openbare ruimte en het sociale domein. Voor vacatures op het gebied van infrastructuur, bouw en vastgoed en ruimtelijke ordening en de gemeentelijke zorg & welzijn en sociale activering. DC Professionals is daarnaast succesvol in de bemiddeling voor vacatures op het gebied van personeel, informatie, organisatie, financiën, algemene zaken, communicatie en huisvesting.

Wij komen graag met u in contact voor bemiddeling voor actuele en toekomstige vacatures.

Certificeringen

DC Professionals is NEN4400-1 VCU én ISO9001 gecertificeerd.

Bekijk Ons Team